Arvonlisäverotus

Tarvitsetko työssäsi alv-osaamista? Koulutustemme ja julkaisujemme avulla pysyt ajan tasalla arvonlisäverotuksesta ja turvaat osaamisesi.

Valitse kategoria
Valitse aihealue

Näytetään kaikki 19 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Toukokuun kasvo: Piia Ahonen

Toukokuun kuukauden kasvo on Piia Ahonen Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy:sta. Piia toimii arvonlisäverotuksen erityisasiantuntijana mm. Kiinteistöt ja arvonlisäverotus -koulutuksessa 22.5.2019 sekä Yritysverotus 2019 -videokoulutuksessa.

Rakentamisen arvonlisäverotuksen kiemuroista

Hanna Huhtala: Silloin tällöin kuulee edelleen sanottavan, että arvonlisävero on läpikulkuerä. Arvonlisävero on kuitenkin kaikkea muuta kuin läpikulkuerä. Se on liiketoimikohtainen vero omine toimialakohtaisine herkkupaloineen. Se on rahaa, joka konkreettisesti kulkee verovelvollisten kassan kau…


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Teetkö työssäsi alv-neuvontaa tai tarvitsetko muutoin alv-tuntemusta?

Lähes kaikki taloushallinnon osaajat tarvitsevat ymmärrystä arvonlisäverotuksesta ja tietoa alvin muutoksista. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua ja muita talouden ammattilaisia pysymään ajan tasalla alvin keskeisistä kysymyksistä. Meiltä saat olennaista tietoa, olennaisista asioista, oikeaan aikaan.

Haluatko syventää alv-osaamistasi?

Kaipaatko vastauksia siihen, miten arvonlisävero vaikuttaa kirjanpidossa tai miten esimerkiksi palvelujen tai rakentamisen arvonlisäverotus ja niihin liittyvät muutokset tulee huomioida verokäsittelyssä? Palveluistamme löydät niin alvin ajankohtaiskatsaukset kuin syvemmälle tiettyyn toimialaan, esim. kiinteistöihin pureutuvat alv-kysymykset sekä tuoreimmat alv-ohjeet.

Alv-koulutus ja hakuteokset pitävät sinut ajan tasalla helposti

Taloushallinnon hektinen rytmi ja muuttuvat tietovaatimukset ovat haastava yhdistelmä. Me seuraamme jatkuvasti alvin muutoksia ja kokoamme tärkeimmät tiedot videotallenteisiin, julkaisuihin ja etäkoulutuksiin. Alv-koulutuksiamme ja alv-teoksiamme seuraamalla voit olla varma, että saat luotettavaa tietoa silloin, kun sitä työssäsi tarvitset.

On haasteenasi sitten käänteinen alv, arvonlisäverotus kansainvälisessä palvelukaupassa tai muut arvonlisäverotuksen erityiskysymykset, saat koulutuksistamme apua arvonlisäverotuksen soveltamiseen käytännössä. Kouluttajina meillä toimivat arvonlisäverotuksen johtavat erityisasiantuntijat, mm. Pia Ahonen Hannes&Snellmannilta ja Juha Laitinen PwC:ltä.

Meiltä saat tukea haastaviin alv-kysymyksiin myös digipalvelussa

ST-Onlinessa käsittelemme kattavasti arvonlisäverotuksen teemoja. Onlinejulkaisuissa käsittelyssä ovat kansainvälisen kaupan alv, kiinteistöjen alv ja kotimaisen lainsäädännön alv-kysymykset.

Onlinepalvelusta on helppo ja nopea hakea täsmätietoa arvonlisäverotuksen haasteellisiin kysymyksiin edistyneen hakutoiminnon avulla. Lisäksi ST-Onlinessa on säännöllisesti päivittyvät videotallenteet kotimaisesta ja kv-alvista.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 9–11 ja 13–15
p. 09 7552 2010 | Yhteydenottolomake
aspa@suomentilintarkastajat.fi

  • Autamme palveluihin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä
  • Palvelemme myös Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenasioissa