Hyvä tietää

Tulossa koulutukseen? Kokosimme tälle sivulle höydyllisiä käytännön asioita ja tietoa etuhinnoista.

Osallistumistodistukset

Annamme pyydettäessä todistuksen osallistumisestasi ST-Akatemian koulutukseen tai yhteenvedon osallistumisistasi. Koulutuksemme soveltuvat KLT-tutkinnon suorittaneiden jatkuvan ammattitaidon ylläpitoon sekä tilintarkastajien jatkuvan koulutuksen vaatimuksiin. Todistuksen voit pyytää asiakaspalvelustamme (ks. yhteystiedot alla).

Aktiivisen asiakkaan etuhinnat

Palkitsemme aktiivisia asiakkaitamme tuntuvin hintaeduin. Jos olet osallistunut koulutukseemme edellisen 6 kk:n aikana tai olet ST-Online-tilaajamme, olet oikeutettu

  • 70 € hintaetuun koko päivän koulutuksista tai
  • 40 € hintaetuun puolen päivän koulutuksista.

Etu lasketaan normaalihinnasta ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin (pakettihinnat, nopean etuhinnat, jäsenhinnat jne.). Ei koske videokoulutuksia, jäsenkoulutuksia, tilintarkastajien tutkintovalmennusta eikä ammattiin valmentavia koulutuksia. Etu on henkilökohtainen.

Etu tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä. Merkitsethän edellisen koulutuksesi tai onlinetilauksesi ilmoittautumislomakkeeseen, huomioimme edun laskussa.

Ryhmäetu yksittäisistä koulutuksista

Kolme osallistujaa samasta organisaatiosta osallistuu samaan koulutukseen. Kolmas osallistuja saa voimassa olevasta hinnasta hintaetua –25 %, muut osallistujat voimassa olevalla hinnalla.

Neljä osallistujaa samasta organisaatiosta osallistuu samaan koulutukseen. Neljäs osallistuja saa voimassa olevasta hinnasta hintaetua –40 %, muut osallistujat voimassa olevalla hinnalla.

Kysy suuremmista osallistujaryhmistä asiakaspalvelustamme (ks. yhteystiedot alla).

Etu ei koske videokoulutuksia, jäsenkoulutuksia, tilintarkastajien tutkintovalmennusta eikä ammattiin valmentavia koulutuksia. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Esitysaineistot

Aina ei ole mahdollisuutta osallistua kiinnostavaan koulutukseen. Mikäli et pääse koulutukseen, voit tutustua aiheeseen itsenäisesti ostamalla kouluttajien esitysaineistot. Materiaaleja voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Tulossa etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksessa seuraat koulutusta omalta koneeltasi reaaliaikaisesti. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneeseesi vain nettiyhteyden ja kaiuttimet. Ohjeistamme hyvissä ajoin etäyhteyksien testauksen sekä toimitamme sähköisen esitysmateriaalin. Tutustu etäosallistujan ohjeisiin >

Koulutusten peruutusehdot

Yllätyksiä sattuu ja aina ei pääse osallistumaan koulutukseen, johon on ilmoittautunut. Tutustu peruutusehtoihin >

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 9–11 ja 13–15
p. 09 7552 2010 | Yhteydenottolomake
aspa@suomentilintarkastajat.fi

  • Autamme palveluihin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä
  • Palvelemme myös Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenasioissa